ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив представи Станислав Генчев

0
Станислав Генчев
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

Станислав Генчев официално е новият старши треньор на Ботев Пловдив. През сезон 2022/23 младият специалист водеше столичния Локомотив, а от днес ще има тежката задача да вдигне „жълто-черните“ от трудната ситуация, в която се оказаха последните месеци. Все пак те започват новия сезон на чисто с нов стадион.

В щаба на Генчев влизат Живко Миланов (помощник-треньор) и Йордан Господинов (треньор на вратарите). За сега останалите имена не са обявени.

Генчев ще бъде представен официално преди първата тренировка на отбора за следващия сезон. Тя ще бъде на 14-ти юни на стадион „Христо Ботев“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.