ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив подготвя солиден трансфер

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Привличането на Георги Николов от Хебър в Ботев Пловдив означава само едно – Антоан Бароан със сигурност ще бъде продаден. Дали още през зимния трансферен прозорец или през лятото, е въпрос на време, но при всички случаи Ботев ще приеме най-добрата оферта за него.

Така „канарчетата“ ще получат добри пари за един прекрасен играч, а на негово място атаката ще поведе друг такъв, който е само на 21 години и притежава безспорни качества, които може да развие по-лесно в голям клуб като Ботев. Бароан също е футболист с бъдеще, тъй като е само на 23 години, но той направи пореден силен полусезон, след като в началото бе замразен от тогавашния треньор, и е логично Ботев да получи по-изгодни предложения за него. 

От друга страна Ботев трябва да избира също между Бароан и Николов, и по всичко изглежда, че е направил своя избор с младежкия национал. Защото е лукс да имаш двама можещи играчи със сходни качества и те да си поделят по едно полувреме, или определени минути в мачовете.

Иначе „жълто-черните“ ще вземат без проблем Николов през декември, тъй като имат пари за него, а и Хебър няма да е в позиция да се пазари, след като новият кмет на Пазарджик обяви, че свива драстично бюджета.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.