ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив на прага на голям изходящ трансфер

0
Уме Уме Емануел Точукву Ннади
Ботев Пловдив

Ботев Пловдив може да продаде полузащитника Точукву Нади на руския гранд Динамо Москва. От Динамо са отправили оферта на стойност 2,2 милиона евро за 19-годишния футболист на „канарчетата“, съобщава „Дспорт“.

Преговорите между московския и пловдивския клуб напредват и се очаква да има развитие в следващите дни, когато Нади може да бъде представен като нов играч на Динамо.

Руският клуб също е отправил предложение за договор за 4 години на Нади. От своя страна футболистът е договорил своите лични условия със „сините“.

Сделката е много вероятно да бъде осъществена, като се имат предвид как действа Ботев Пловдив на руския футболен пазар.

Освен това собственик на „жълто-черните“ е Антон Зингаревич, известен с афинитета си към сделки с най-необятната страна, която е и негова родина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.