ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив изгуби първия си мач с новия треньор

0
Антоан Конте
Снимка: Фейсбук, Ботев Пловдив

Отборът на Ботев Пловдив изгуби първия си мач с новия треньор Душан Керкез, макар че е неофициален и се играе в четири полувремена по 30 минути на стадион „Христо Ботев“. „Канарчетата“ отстъпиха пред Крумовград с 2:4, след като водеха с 2:1 след първите 60 минути.

Тогава за тях играха повечето от играчите, които Керкез гласи за титуляри за официалния си дебют в края на следващата седмица срещу Лудогорец в Разград.

Антоан Бароан

Новото попълнение на Ботев Антоан Конте изведе своите напред в 19-ата минута, когато вкара хубав гол с глава след центриране на Реда Рабей. В 30-ата минута Антоан Бароан удвои резултата с майсторски удар, а в 35-ата Китан Василев намали.

В последните две полувремена Керкез направи много смени и ботевци продължиха с експериментален състав, което позволи на новака в елита да реализира три безответни гола.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.