ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пловдив фаворит на Palms Bet срещу Септември

0
ботев пловдив септември софия
Снимка: LAP.BG

Отборите на Септември София и Ботев Пловдив откриват 23-ти кръг от родната efbet Лига в петък, 10.03. Двубоят на ст. „Васил Левски“ започва в 17:30 часа.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на гостите. Коефициентът за победа на Ботев е 2.11, докато този за домакините е 3.49. Равенството пък е оценено на 3.06. Благодарение на мобилното приложение palmsbet mobile вие получавате достъп до стотици спортни събития от България и целия свят на телефона и таблета ви.

Играчите на Светослав Петров заемат 13-о място във временното класиране с 19 точки. Столичани спечелиха последния си двубой от първенството, побеждавайки Берое като гост с 2:1. Преди това Септември нямаше победа в 4 последователни мача. Като домакин отборът има 1 победа, 5 равенства и 5 поражения при голова разлика 6:13. Двубоят от есения дял на първенството завърши 3:1 за Ботев.

Възпитаниците на Бруно Балтазар са 10-и в калсирането с 26 точки. „Канарчетата“ спечелиха последните си две срещи, след като в предишните три нямаха победа. „Жълто-черните“ имат 2 победи, 1 равенство и 8 поражения далеч от дома при голова разлика 11:19. Пловдивчани имат 4 победи в послендите 5 мача от първенството срещу Септември.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.