ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Душан Керкез призна, че Ботев Пд едва ли ще задържи Ханкич

0
Хидайет Ханкич
LAP.bg

Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, признава, че задържането на титулярния вратар Хидайет Ханкич, който вече е и национал на Босна и Херцеговина, е сериозно предизвикателство пред отбора. Според Керкез, Ханкич може да бъде продаден в чужбина, въпреки спекулациите, че може да премине в Лудогорец.

 „Що се отнася до този клуб (б.р. – Лудогорец), не знам. Ханкич се представя добре, много съм доволен и мисля, че ще ни бъде трудно да го задържим през януари. Вярвам, че ще напусне България. Ако има трансфер, ще бъде в чужбина. Той е страхотен футболист. Честно казано, бих искал да остане, но и бих искал да направи ход, защото е време“, каза Керкез пред босненския сайт SportSport.

Ханкич пристигна в Ботев Пловдив през 2021-а година от Ботошани и оттогава е изиграл 57 мача, като е запазил 15 „сухи“ мрежи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.