ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев Пд не се отказва от трансферна цел на Левски

0
Ботев Пловдив
LAP.bg

Отборът на Ботев Пловдив не се е отказал от стремежа си да привлече футболиста на Пирин Благоевград Чебраил Макрецкис.

Ръководоството проявяваше интерес към него още през зимата, но тогава той отказа, защото имал устна договорка с Левски за трансфер през лятото.

„Канарчетата“ обаче ще продължат да настояват за това той да акостира в Пловдив. На 1 април Ботев ще играе срещу Пирин в София в контролен мач, като Макрецкис може да се срещне с потенциалния си бъдещ клуб.

Самият Макрецкис призна наскоро, че към него има сериозен интерес и все още не знае къде ще продължи кариерата си, когато може да се окаже свободен агент. По-рано се появиха информации, че той е желан и от ЦСКА и Лудогорец.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.