Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ботев огражда с мрежа феновете на Левски за още билети

0
левски
Снимка: lap.bg

Представители на Ботев Пловдив проведоха работна среща с директорите на Областната дирекция на МВР в Пловдив. Двете страни са стигнали до консенсус по това целият сектор за привържениците на Левски да бъде ограден с обезопасителни мрежи.

Това се прави с цел осигуряване безопасност на зрителите и на двата отбора. Ботевистите ще намалят буферните зони за мача този уикенд и още утре ще бъдат пуснати в продажба още билети за двубоя.

По-рано стана ясно, че ще бъдат премахнати и седалките в зоната с фенове на Левски, което допълнително ще наруши комфорта нея освен мрежата. 

На мача ще бъде открит стадион „Христо Ботев“ след десет мъчителни години домакинство на базата в Коматево. 

Двубоят между Ботев и Левски е в събота (29 април) от 20:00 часа.

Колежа Христо Ботев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.