ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бостън победи Шарлът за седми пореден успех

0
нба
Снимка: БТА

Отборът на Бостън Селтикс постигна 16-ия си успех като гост в редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. „Келтите“ победиха Шарлът Хорнетс с 130:118, като това бе пета поредна загуба за „стършелите“.

Над всички за гостите бе крилото Джейсън Тейтъм, който отбеляза 51 точки, 9 борби и 5 асистенции. Американецът вкара всичките си 14 стрелби от линията за наказателни изстрели. Гардът Дерик Уайт се отчете с 19 точки и 8 асистенции, а резервата Малкълм Брогдън добави 16 точки и 4 борби.

Задомакините най-резултатен беше крилото Джейлън Макдениълс с 26 точки, а гардът Ламело Бол се добави 25. Центърът Мейсън Плъмлий се отчете с дабъл-дабъл от 19 точки и 12 борби. Резервите на Шарлът не бяха на висота и отбелязаха едва 17 точки.

Бостън е лидер на Изток с 33 победи и 12 загуби, докато Шарлът са на дъното на конференцията с 11 успеха и 34 поражения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.