ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Босна и Херцеговина ще бие Исландия според Спортингуин

0
Португалия - Босна и Хецеговина
БТА / BTA

Босна и Херцеговина гостува в Рейкявик на Исландия в поредна евроквафилификация. Двубоят е в понеделник, 11 септември и е с начален час 21:45.

Двубоят може да убие мечтите на една от двете селекции за Европейскто първенство в Германия догодина. Букмейкърът Sportingwin дава малко по-големи шансове на Босна – 2.47 коефициент за гостуваща победа. Такава за „викингите“ е маркирана на 3.01, докато равенството е 3.05. Може да се възползвате от спортингуин бонус за този двубой по пътя към Евро 2024.

Преди мача исландците са на пето място и имат едва три спечелени точки от пет изиграни мача в група J. Балканската страна е с 6 точки, но изостава немалко от първите три тима – Португалия е с пълен актив от 15 пункта, а Словакия и Люксембург са с по 10.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.