ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Борусия Дортмунд загуби нападател за месец и половина

0
Юсуфа Мукоко
БТА

Младият нападател на Борусия Дортмунд – Юсуфа Мукоко, ще бъде извън футболните терени около шест седмици, обявиха от вестфалския клуб. Мукоко ще пропусне двата мача с Челси от Шампионската лига, както и други важни срещи за тима от Дортмунд.

18-годишният Мукоко има контузия на връзките на глезена. Той получи травмата в мача на „жълто-черните“ срещу Вердер Бремен от Бундеслигата. Борусия спечели с 2:0 срещу отбора на Илия Груев-младши, като попаденията вкараха Джейми Гитенс и Юлиан Брандт.

„Това е горчива новина и за него, и за нас, особено в този момент“, коментира спортният директор Себастиан Кел.

Мукоко, който вече записа и два мача за националния отбор на Германия, е вкарал 6 гола в 18 мача в Бундеслигата през този сезо – срещу Щутгарт и Бохум.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.