Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Боби Михайлов издаде пълномощно на Касабов за бърз Конгрес

0
Борислав Михайлов
Снимка: LAP.bg

Президентът в оставка на БФС Борислав Михайлов е издал пълномощно на Михаил Касабов за президентския пост, за да може да се организира бърз Конгрес, пише „24 часа“.

Михайлов е сторил това в дните преди следващия Изпълком, който се очаква да бъде на 6 декември. Именно там ще се определи и дата за нов Конгрес.

Чрез издаденото пълномощно БФС не трябва да чака вписването на Михаил Касабов като президент на БФС в Търговския регистър. Така ще може да се насрочи Конгрес възможно по-скоро.

Предполага се, че датата на новия Конгрес ще бъде на 15 март. Именно там трябва да бъде гласувана и оставката на Борислав Михайлов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.