ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Боби Михайлов апелира за честна игра преди рестарта на сезона

0
Борислав Михайлов
Снимка: lap.bg

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов призова за феърплей преди подновяването на сезона в страната. Той пожела успех на всички клубове и ги призова да съдействат за по-вълнуващи и атрактивни битки през пролетта.

„Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през стартиращия пролетен полусезон“, пишат от БФС.

„Използваме възможността да отправим апел към всички участници във футболния процес да спазват правилата на феърплея и честната игра“, подчертаха от БФС. И допълниха, че „хулиганството и агресията нямат място в модерния спорт“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.