50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Блестяща Севда Асенова прегази мексиканка на Световното по бокс

0
Севда Асенова
Снимка: Фейсбук

Бронзовата медалистка от световното първенство по бокс за жени от 2022 г. – Севда Асенова (48 кг), се класира за 1/4-финалите на Мондиала, който се провежда в Ню Делхи, Индия. 38-годишната ветеранка победи мексиканката Ингрид Гомес чрез единодушно съдийско решение и вече е само на победа от завоюването на още един медал.

Действащата европейска шампионка не остави никакво съмнение за превъзходството си. Опитът на българката си каза думата най-вече в дефанзивен план, защото Севда предугаждаше почти всяко действие и намерение на северноамериканката. Асенова не пласира особено голям брой удари, но всичките ѝ попадения бяха премерени и в различни зони.

По-късно днес на ринга ще се качат още две българки – Светалана Каменова (57 кг) и Златислава Чуканова (50 кг).

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.