Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш треньор на ЦСКА: Смяната на Илич бе абсолютна грешка

0
Саша Илич
LAP.bg

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Адалберт Зафиров изрази мнение, че уволнението на Саша Илич след първия мач със Сепси е било „абсолютна грешка“ от психологическа гледна точка.

Той смята, че така Нестор Ел Маестро е дошъл в най-тежкия възможен момент и е увеличило напрежението върху него. Според Зафиров Саша Илич е трябвало да остане поне за следващите два мача – реванша срещу Сепси и дербито с Лудогорец.

„За мен смяната на Саша Илич след първия мач със Сепси беше абсолютна грешка от чисто психологическа гледна точка. Защото реванша в Румъния беше ясно, че на 99% ЦСКА няма да го спечели и да продължи напред.

Скоро след това имаше и гостуване на Лудогорец в Разград, което също се знае, че е много тежко. Затова и смятам, че трябваше да се остави Саша Илич за тези мачове“, заяви Адалберт Зафиров пред „Тема Спорт“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.