ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш шеф в ЦСКА: Искат да употребят Мъри Стоилов

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев смята, че Българският футболен съюз иска да „употреби“ Станимир Стоилов, като го покани за селекционер на националния отбор. Георгиев обаче не вярва Мъри да се съгласи предвид настоящата ситуация в българския футбол.

„Чувам, че искат да употребят Мъри, да го поканят за треньор на националния отбор. Не съм убеден, че той ще се съгласи. Това е абсурдно – той година и половина им показва къде грешат и какво трябва да променят, те от едното влязло през другото излязло, а сега ще го канят за националния отбор“, каза Георгиев пред Студио Дерби.

„Ясно е, че този сърбин (Младен Кръстаич) е приключил. Това е върхът в кариерата му – да води нашия национален отбор. Какви успехи е имал този човек като треньор, та да го водиш тук? Да не говорим, че вече излизат взаимовръзки между неговите мениджъри и част от футболистите, които вика“, добави още той.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.