ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш шеф на Пирин пред завръщане в клуба

0
Пирин
Снимка: lap.bg

Предстои рокада на високите етажи в Пирин. Бившият спортен директор Петър Занев може да се завърне и да стане управител на клуба на мястотно на Атанас Дафинов. Това стана ясно след изявление на бившия кмет на Благоевград Илко Стоянов.

В позицията си бившият началник на Пирин казва, че към 17 ноември задълженията на клуба към НАП са в размер на 174 хиляди лева, но към същата дата вземанията на ОФК Пирин са в размер на 340 хиляди лева. „Вземанията произтичат от нотариално заверени договори с други професионални клубове и са безспорни. Плащанията по договорите бяха спрени, след като Петър Занев напусна клуба, но сега, след като ще бъде върнат като управител, се надявам да бъдат възстановени“, заяви Стоянов.

Според него вземанията на Пирин покриват задълженията му. Това посочва той в позиция по повод извялението на новия кмет на града Методи Байкушев, че клубът има огромни дългове, като задълженията към НАП са 270 хиляди лева, а по сметките на Пирин няма никакви средства. Байкушев смята, че общината не може да поеме ангажимент, че ще успее да спаси пиринци.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.