Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш халф на Спартак Варна: Мястото на отбора винаги е било в елита

0
Спартак Варна
Снимки: Сайт на Спартак Варна, Фейсбук

Бившият полузащитник на Спартак Варна Назиф Кадир, известен във футболните среди като Шейлата, е убеден, че идват добри времена за клуба.

„Следя, разбира се, какво се случва в Спартак и доколкото съм запознат, има амбициозен проект за близкото бъдеще. Надявам се той да бъде изпълнен, за да могат феновете на този велик отбор да се гордеят с него“, каза за Nostrabet Кадир. Той живее в родното си село Петко Каравелово до Велико Търново и е заместник-кмет с трети мандат на Община Полски Тръмбеш.

Спартак Варна

„Гледах Спартак срещу Лудогорец и останах доволен от продукцията му. Личи си също, че новите попълнения са стойностни играчи, а страхотните качества на треньора Димитър Димитров не се нуждаят от коментар. Въпрос на време е Спартак не само да започне да побеждава, но да побеждава редовно“, допълни Шейлата (на снимката той е вторият отляво надясно на първия ред при седналите).

„Мястото на Спартак винаги е било в елита и така ще бъде занапред. Заради изпуснатото през есента обаче, се получи така, че сега „соколите“ се борят да се спасят и за мен е вън от съмнение, че ще го направят. Но за мен е по-важен следващия сезон, в който очаквам любимият ми Спартак да се превърне във фактор в първенството“, заяви още Кадир.

„В мое лице Спартак винаги ще има един верен привърженик, въпреки че съм далеч от Варна. Да ви кажа честно, когато Спартак успява и печели победи, винаги ми е приятно и чувствам една такава особена тръпка, като тази, когато носех екипа на този славен тим“, завърши Назиф Кадир.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.