ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бивш директор на ЦСКА преподписа с английски клуб

0
Кристиано Джарета
Facebook.com

Бившият спортен директор на ЦСКА – Кристиано Джарета, подписа нов тригодишен договор с английския Уотфорд. Италианецът, който в кариерата си е бил шеф и в Удинезе, е при „стършелите“ от 2020 година. Към директора имаше интерес от кипърския Пафос.

Джарета ще продължи да работи заедно с техническия директор Бен Манга, който беше привлечен в клуба от Чемпиъншип в края на 2022 година.  

Манга ще продължи да се фокусира върху набирането и разузнаването, а Джарета ще се занимава с делата на първия тим на Уотфорд.

Джарета работи на „Българска армия“ близо две години. С неговите връзки ЦСКА продаде Десподов на Каляри за 4 милиона евро.

Освен това, италианецът доведе някои интересни за България играчи като Раул Албентоса, Върнан Анита, Диего Фабрини, Тони Уот, Стефано Белтраме, Брадли Мазику, Джером Синклеър и Адалберто Пеняранда.

Не всички от тях оставиха своя отпечатък в Борисовата градина, въпреки че имаха сериозен потенциал, но като цяло тимът не се намираше в най-доброто си състояние.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.