Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Билетите за ЦСКА – Лудогорец вече са на привършване

0
Сектор Г фенове ултраси ЦСКА
Снимка: Lap.bg

ЦСКА се готви за най-посетеното си домакинство от години. Челният сблъсък с Лудогорец за първото място очаквано предизвиква сериозен интерес сред „червените“ привърженици.

Четири дни преди дербито на стадион „Българска армия“ се заформя истерия за билети. За сектор „А“ остава по-малко от един блок, а в сектор „В“ вече са изкупени повече от три блока. В неделя по всяка вероятност талони за влизане на мача няма да има, което ще предизвика и продажба „на черно“. 

Сектор „Г“ по презумпция ще бъде пълен до краен предел. Често се е случвало по двама дори трима души да бъдат на едно място за такива битки. От Северната трибуна готвят ад за гостите. Освен грандиозна хореография, ще има мощни скандирания през целия мач, пиро шоу и язвителни транспаранти.

Залогът е огромен – победителят до голяма степен ще си осигурят и първото място в редовния сезон. 

Мачът е в неделя (30 април) от 20:15 часа. 

Сектор Г фенове ултраси ЦСКА

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.