Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

БФС все още трепери: Левски вече три месеца предприема мерки

0
левски

Преди три месеца изтече последният срок, който от ръководството на Левски поставиха на Българския футболен съюз. Вековниците в открито писмо публикуваха ултиматум към Бояна да свика извънреден изборен конгрес. 

Какво се промени в това време и защо Левски не изпълни заканите си? Оставяме всеки да прецени сам. 

Левски фенове Сектор Б

Ето и какво написаха тогава от стадион „Георги Аспарухов“:

„Българският футбол е в критично състояние. Необходими са радикални мерки за оздравяване и развитие Настоящото ръководство на Българския футболен съюз е пропито от зависимости и се толерират корупционни практики от най-ниско до най-високо ниво. То доказа по несъмнен начин, че не работи за развитието на футбола, а за определени футболни клубове и в собствен интерес.“

„Категорично се обявяваме за дълбоки структурни и кадрови реформи във футболната федерация и призоваваме настоящето ръководство на БФС до 20 декември 2022 година да обяви дата за извънреден изборен конгрес в началото на 2023 година, като същевременно прекрати омагьосания кръг от дела и обжалвания“.

Видяно 173 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан Митев
Красиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.