ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски приема Черно море на празен „Герена“?

0
Фенове на Левски
Снимка: LAP.bg

Левски е изправен пред угрозата да приеме един от лидерите в първенството Черно море пред празни трибуни. Причина за това са ексцесиите от страна на феновете по време на дербито с ЦСКА (1:1).

През първото полувреме от сектора с ултраси на „сините“ на Националния стадион „Васил Левски“ бяха изстреляни сигнални ракети към централната трибуна. Привърженик на армейците пострада и бе откаран в болница. 26-кратните шампиони вече имат предупреждение за лишаване от домакинство или мач на празни трибуни заради инцидента с нападателя на Лудогорец Бърнард Текпетей в предишния кръг.

Сега се очаква обаче Дисциплинарната комисия към БФС да наложи ефективно наказанието на „сините“, което означава, че стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ да остане затворен за домакинството на втория в класирането и единствен отбор без загуба Черно море, което е веднага след паузата за национални отбори в шампионата.

ЦСКА също няма да бъде подминат от Дисципа, като на „червените“ също ще бъде наложена санкция. Причина за това е, че в края на първата част и по време на почивката настана истинска престрелка с ракети между секторите „Г“ и „B“, която застраваше мачът да бъде прекратен.

Фенове на ЛевскиФенове на Левски

Фенове на ЦСКА

Фенове на Левски

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.