ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС призова за етика и феърплей в края на сезона

0
бОяна бфс
Снимка: Lap.bg

Комисията по етика и феърплей към БФС отправи официален апел към всички участници във футбола за стриктно спазване на правилата и честната игра. Както е известно, предстоят заключителните кръгове от футболния сезон.

От комисият считат, че опазването на етиката и достойно съревнование е ключово за авторитета на българския футбол.

Комисията пише, че стриктно ще упражнява мониторинг върху развитието на футболните срещи и ще предприема необходимите мерки при констатирани нарушения.

Апелирa се и футболните запалянковци да спазват обществения ред на стадионите.

Комисията напомня и на организаторите на мачовете да упражняват щателен пропускателен режим, в който не се допускат опасни предмети на стадионите в страната.

„Обръщаме се към цялата футболна общественост с призив за общи усилия в опазването на имиджа на футбола, феърплея и честната игра!“, пишат от Бояна.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.