Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС посече Черно море и Илиан Илиев

0
Илиан Илиев
Снимка: lap.bg

Жесток удар нанесе БФС на Черно море и Илиан Илиев след мача с Лудогорец за Купата на България на „Тича“. Варненският клуб е глобен общо с 6300 лева, 5000 лева от които са за отправени заплахи към длъжностно лице. Отделно Илиан пък е глобен с 4000 лева заради уронване на престижа и нарушаване на честта и достойнството на съдиите.

Припомняме, че след срещата „моряците“ имаха претенции към главния рефер Волен Чинков за няколко негови отсъждания. В началото на второто полувреме той можеше да отсъди дузпа за Черно море след контакт между Игор Пластун и Васил Панайотов, но въпреки че преразгледа положението на ВАР, прецени, че няма основание да го направи.

Това е втори пореден мач между Черно море и Лудогорец, в който варненци имат претенции към арбитрите. Преди това в двубоя за първенство в Разград реферите също вбесиха Илиан и неговите играчи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.