ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС одруса ЦСКА, но друг е първенец по глоби

0
ЦСКА
LAP.bg

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви глобите и наказанията след 18-ия кръг на Първа лига. Прави впечатление, че ЦСКА отнася солена глоба в размер на 4300 лева.

„Червените“ победиха Етър в битка и със снежните условия в столицата, като мачът се игра в два дни. Въпреки това ЦСКА отново е успял да направи достатъчно провинения, за да отнесе „прилична“ глоба.

Друг отбор обаче е първенец по глоби в 18-ия кръг – и това е Локомотив София, който отнася 5000 лева санкция след домакинството си на Левски. „Сините“ пък са глобени с 2300 лева.

Берое е друг отбор, който отнася сериозна глоба в 18-ия кръг. Тимът на заралии трябва да плати, колкото и ЦСКА – 4300 лева.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.