ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС назначи бивш директор на Левски

0
бОяна бфс
Снимка: Lap.bg

Българският футболен съюз назначи Пламен Петров за нов маркетинг директор. Той изпълняваше същите функции и в Левски, където постигна много добри резултати със „сините“.

Петров ще отговаря както за бизнес развитието на БФС, така и за бранд идентичността на всички национални гарнитури и рекламно-спонсорските дейности, свързани с цялата футболна система.

29-годишният Петров има две бакалавърски степени в специалността „Маркетинг“ и солиден опит в търговията със спортна екипировка.

„Благодаря на ръководството на БФС за поканата. За мен това е огромно предизвикателство поради огромния мащаб и потенциала за развитие.“

„Винаги съм мечтал да работя за националния отбор на България и съм убеден, че тепърва ще реализираме много успешни проекти“, заяви Петров.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.