ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

БФС глоби клуб с почти 10 бона, но не е нито ЦСКА, нито Левски!

0
ЦСКА Славия Дюкенс Назон
Снимка: LAP.bg

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз обяви санкциите след осминафиналите за Купата на България. Прави впечатление, че един клуб е глобен с почти 10 хиляди лева, но неговото име не е нито ЦСКА, нито Левски.

Обикновено двата столични гранда отнасят най-солени глоби, особено като се има предвид, че разполагат и с най-големи фенски маси. Клубът, който е солен най-сериозно от БФС, обаче е Славия.

Дисциплинарната комисия глобява „белите“ с общо 8300 лева и отправи предупреждение към клуба за лишаване от домакинство след хвърлените предмети към терена (включително седалки).

ЦСКА също е глобен, но „по-скромно“: с 2000 лева за нецензурни скандирания. Клубът ще трябва да възстанови и щетите по стадиона на Славия.

Левски пък ще трябва да плати 2300 лева след мача си с Хебър, но тази санкция не е толкова болезнена, колкото отпадането на „сините“ от Купата на България.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.