ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Безредици в Неапол! Феновете на Айнтрахт вилнеят преди мача с Наполи

0
Фенове на Айнтрахт Франкфурт в Неапол
БТА

Истински екшън се разрази и продължава да се разразява в италианския град Неапол преди реванша между Наполи и Айнтрахт Франкфурт. Двубоят между партенопеите и „орлите“ е от от осминафиналите в Шампионската лига.

Ултраси на гостите, подкрепени от хулигани на Аталанта, са причинили масови безчинства по някои от главните улици на южния италиански град.

Те са атакували и палили коли, нападали са физически полицаи, ангажирани с охраната на града и още и още. Вилнеещите привърженици на Айнтрахт ще опитат да влязат на „Диего Армандо Марадона“, въпреки че им бе наложена забрана, точно защото италианските власти се опасяваха от възможни безредици.

Над 600 ултраси от Франкфурт все пак потеглиха към Неапол, като изглежда, че ситуацията се влошава. Около 200 привърженици на домакините, с мотоциклетни каски и железни пръти, са се събрали в готовност за конфликт.

Серия видеа от известния „Пиаца дел Джезу“ в града, както и от крайбрежната улица и главната търговка, показват как феновете на Айнтрахт хвърлят предмети, включително фойерверки и бутилки, по органите на реда.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.