ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Безплатна игра с прогнози за Евро 2024 – „Стратегът“

0
winbet игра с прогнози Евро 2024
Игра с прогнози - "Стратегът"

Европейското първенство по футбол в Германия това лято обещава да бъде повече от интересно, а сайтовете за залози предлагат нови и различни оферти, свързани с мачовете на ЕВРО2024. Уин бет също е част от букмейкърите, които предлагат нещо ново на потребителите си. Букмейкърът пусна безплатна игра с прогнози за EURO 2024! Играта носи името „Стратегът“ и предизвиква всички почитатели на футболните прогнози.

Към играта 'Стратегът'

Играта ще продължи по време на цялото Европейско първенство и ще включва единствено мачовете, които прилежат към шампионата. Участието в играта изисква от потребителите на сайта да трупат точки чрез прогнозиране на резултата от срещите и чрез отговаряне на различни въпроси, които ще откриете в страницата на играта. Спрямо правилните предвиждания ще се добавят точки към актива на участниците по следния начин:

  • Правилен точен резултат – 8 точки
  • Правилен краен изход от двубоя – 5 точки
  • Правилен отговор на въпрос за среща – 2 точки
  • Правилен отговор на въпрос за рунд – 3 точки

По време на целия активен период на играта, тя ще предложи общо 6 рунда. Те се разпределят по следния начин:

  • Рунд 1 – от 14 юни до 18 юни – 12 мача, първи кръг от груповата фаза, 40 точки за преминаване
  • Рунд 2 – от 19 юни до 22 юни – 12 мача, втори кръг от груповата фаза, 50 точки за преминаване
  • Рунд 3 – от 23 юни до 26 юни – 12 мача, трети кръг от груповата фаза, 65 точки за преминаване
  • Рунд 4 – от 29 юни до 2 юли – 8 мача, осминафинали, 75 точки за преминаване
  • Рунд 5 – от 5 юли до 6 юли – 4 мача, четвъртфинали, 50 точки за преминаване
  • Рунд 6 – от 9 юли до 14 юли – 3 мача, полуфинали и финал, 45 точки за преминаване

Във всеки един от рундовете има конкретен брой въпроси за рунд и за отделните мачове. За да може да преминете към следващия рунд на играта, ще трябва да спечелите посочения минимален брой точки за всеки рунд. Само така ще прогресирате напред. След края на всеки рунд точките се зануляват и започвате да трупате отначало.

Успешно достигналите 6-ти рунд участници ще си разпределят голямата награда от наградния фонд. След края на всеки рунд има определена сума, която е предназначена за награди.

Всички награди от играта ще бъдат добавени в сметките на участниците под формата на изтегляем баланс, без нужда от разиграване на сума. Това ще се случи до 24 часа след края на всеки рунд.

Играта „Стратегът“ обещава да бъде повече от интересна и със сигурност ще привлече доста голям интерес. Най-добрите познавачи ще се познаят по това, че успяват да преминат към всеки следващ кръг. Ако търсите и допълнителна емоция около мачовете на Евро 2024, може да се включите в нашата Игра с прогнози за Европейското 2024, която ще се проведе по време на целия период на турнира. Успех!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.