ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Байер Леверкузен е фаворит на Спортингуин срещу Рома

0
Байер Леверкузен
Футболистите на Байер Леверкузен празнуват по време на шампионския мач срещу Вердер Бремен (Снимка: БТА)

Рома приема Байер Леверкузен в дългоочакван мач от полуфиналите на турнира Лига Европа. Два от най-актуалните отбори на Стария континент ще спорят за място на големия финал. Мачът в Рим е в четвъртък от 22:00 часа.

Новият шампион на Германия е фаворит, като дори и при гостуването букмейкърите очакват успех за „аспирините“. Коефициентът за Байер в спортингуин е 2.05. Равенството е оценено на 3.60. Ставката за победа на Рома е 3.50.

Леверкузен все още няма загуба от началото на сезона. Шаби Алонсо прави чудеса и вече е обект на желание от редица европейски грандове. Той обаче преподписа своя договор и остава начело на отбора и през следващата година.

Рома се представя отлично под ръководството на Даниеле Де Роси. Младият специалист замени на поста Жозе Моуриньо през януари и от временен, вече е постоянен треньор на „римските вълци“. Де Роси върна шампионските амбиции в отбора.

Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.