Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано вярва в класирането на Швейцария на Евро 2024

0
швейцария израел
Снимка: БТА

Израел посреща Швейцария в сряда вечер на красивия стадион „Панчо Арена“ в Унгария. Причината за това, разбира се, е войната, която се води в Близкия Изток между Израел и палестинската терористична групировка „Хамас“.

Двубоят може да развърже възела в евроквалификационната група I. Букмейкърът Бетано дава предимство на „кръстоносците“ – 1.50 коефициент за тима на Мурат Якин. Успех на Израел, който се нуждае задължително от три точки е гарниран на 6.20 коефициент. Равенството се котира на 4.15, като може да пробвате вашия залог и в betano app.

С победа швейцарците със сигурност ще са на Евро 2024, независимо дали като първи или втори. „Часовникарите“ имат 15 точки, а Израел с 4 по-малко. Лидер в групата е Румъния (16 т.), а Косово с 10 пункта също все още има шанс да участва на еврофорума в Германия догодина.

*Коефициентите се променят до първата минута на мача!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.