Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано убеден: Ливърпул взима аванс срещу Реал Мадрид

0
Ливърпул
Снимка: БТА

Ливърпул посреща европейския клубен шампион Реал Мадрид в един от най-интересните осминафинали в Шампионска лига. „Червените“ и „белите“ играха финал в миналогодишното издание на Турнира на богатите, а срещата на 21.02 се очертава своеобразен реванш за мърсисайдци.

Отборът, воден от Юрген Клоп, се посъвзе в последните седмици и записа няколко успеха на фона на слабия си сезон. Букмейкърът Бетано изчисли шансовете на англичаните за успех срещу Реал с коефициент 2.30. Победа за гостите от Мадрид се оценява на 3.00, докато равенството е 3.55. Може да се възползвате от своя betano бонус и да заложите на тази среща между два от най-титулуваните тимове в света.

Ливърпул няма да може да разчита на фланговия нападател Луис Диас и халфа Тиаго Алкантара за мача с испанския тим. Мърсисайдци влизат в чудесно настроение в мача, след като през уикенда победиха изключително коравия отбор на Нюкасъл.

Реал Мадрид ще може да ползва носителя на „Златната топка“ Карим Бензема на „Анфийлд“. Наред с тази добра новина, за наставника Карло Анчелоти имаше и две лоши – халфовете Аурелиен Чуамени и Тони Кроос отпаднаха за визитата на Острова, в която главен рефер ще е Ищван Ковач.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.