ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано дава ПСЖ като фаворит във френската класика с Марсилия

0
ПСЖ
Снимка: БТА

Олимпик Марсилия приема Пари Сен Жермен в неделя вечер в най-голямото френско дерби, наричано „Льо Класик“. Срещата е от 21:45 часа на католическия Великден, какъвто честват и във Франция, а по традиция ще се излъчи в каналите на „Диема Спорт“.

Парижани влизат в ролята на фаворит и букмейкърът Бетано отчита това, давайки им коефициент от 2.07. Успех за домакинстващите „фокейците“ пък се оценява на 3.35 от бетинг компанията. Равенстовото на „Велодром“ се котира на доста висока ставка – 3.75. Може да направите своята betano регистрация, за да заложите на този мач при тези благосклонни коефициенти.

Към момента двата тима имат коренно различни кампании. ПСЖ се е устремил към трета поредна титла, докато Марсилия се бори ожесточено за евроучастие и на няколко пъти извърши треньорски смени в хода на сезона. Все пак, „Льо Класик“ е яростно съперничество и като всяко друго дерби няма нищо сигурно до последния съдийски сигнал.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.