Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бетано дава изравнени коефициенти за Вечното дерби

0
ЦСКА - Левски Марселино Кареасо Цунами
Снимка: LAP.bg

Левски и ЦСКА отново се сблъскват във Вечното дерби. Суперсблъсъкът на българския футбол е в неделя от 14:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Главен съдия ще бъде Драгомир Драганов.

Двата тима далеч не са в най-доброто си състояние и влизат в мача в минорно настроение. Букмейкърът Betano дава много изравнени коефициенти за мача, като равният знак е 2.90, което говори, че е много вероятен изход. Победа за Левски се оценява на 2.80, а триумф за ЦСКА на 2.72. Може да направите своята бетано регистрация още сега, за да не пропуснете пазарите за мач №1 у нас.

Треньорите Николай Костов и Нестор Ел Маестро също не се радват на особено доверие у привържениците. Наред с напрежението в синьо и червено, двамата наставници имат сериозни ребуси за решаване с оглед кадровите проблеми. И от двата състава липсват по почти половин дузина футболисти за 216-ия двубой между Левски и ЦСКА.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Betano отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.