Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Bet365 отчита огромната класа на Франция срещу Ирландия

0
Гибралтар - Франция
Снимка: БТА / BTA.bg

Франция домакинства на Ирландия в обещаващ мач от група „Б“ в квалификациите за ЕВРО 2024. До момента „петлите“ имат четири поредни победи и са с пълен комплект от точки. Головата им разлика е впечатляваща – 9:0.

Това е една от причините да са сериозно фаворизирани в навечерието на сблъсъка. От световния лидер в спортните прогнози бет365 дават коефициент 1.30 за победа на Франция. Равенството е оценено на 5.40, докато успех за гостите би умножил залозите по 10.25. Ирландците на свой ред са с един успех до момента и две загуби, така че имат нужда от точки.

Това обаче едва ли ще трогне Франция, като отборът иска да вдъхне респект в конкурентите си още от квалификациите. Водени от лидера си Килиан Мбапе французите могат да разкъсат всеки един свой съперник в световен мащаб.

Все пак винаги са възможни и изненади, особено когато става въпрос за национални отбори. Те нямат достатъчно време да се обиграят както е при клубните. Мачът е в четвъртък (7 септември) от 21:45. 

Коефициентите подлежат на промяна по всяко време!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.