Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

bet365 фаворизира Ювентус срещу Салернитана

0
ювентус салернитана душан влахович

Отборите на Салернитана и Ювентус се изправят в последен мач от 21-ви кръг на италианската Серия „А“. Двубоят на „Стадио Ареки“ ще се проведе във вторник от 21:45 часа българско време.

Авторитетният международен сайт за онлайн залози bet365 дава очаквано предимство на гостите. Коефициентът за победа на „бианконерите“ е 1.57, докато този за домакините е 5.75. Равенството пък е оценено на 4.20. Ексклузивният бонус код за бет365 ви дава възможност да търсите по-голяма печалба без да се налагате да влагате повече пари в сметката си.

Играчите на Давиде Никола заемат 16-о място с 21 точки. „Морските кончета“ спечелиха последния си двубой, а преди това имаха три загуби в четири двубоя от първенството. Като домакини Салернитана имат 3 победи, 3 равни и 4 поражения при голова разлика 14:13. Двубоят от есенния дял на шампионата завърши 2:2.

Възпитаниците на Масимилиано Алегри се намират на 13-о място с 23 точки. „Старата госпожа“ няма победа в последните си три мача от Калчото, като последните два успеха на Юве са от началото на януари. Като гости „зебрите“ имат 4 победи, 2 равни и 3 загуби при голова разлика 6:9. Торинци спечелиха три от последните 5 мача от Серия „А“ срещу този противник.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.