ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое взема бразилец от Лудогорец

0
Берое
Снимка: Сайт на Лудогорец

Берое подсилва сериозно състава си, за да не трепери за мястото си в елита. Приоритет в зимната селекция ще бъдат чужди играчи. Заралии са на път да вземат под наем Педро Енрике от Лудогорец, който пристигна при шампионите в началото на септември, след като разградчани платиха за него 1 милиона долара на Интернасионал Порто Алегре. 

21-годишният Енрике обаче игра предимно за дубъла на Лудогорец, като за представителния тим на клуба записа само два мача. През миналия сезон той беше под наем в Спорт Ресифе.

Бразилецът Педро Енрике ще бъде шестото зимно попълнение на заралии. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.