Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое стряска отборите с нов

0
Сантиаго Годой
Снимка: Twitter

Отборът на Берое представи по любопитен начин новото си попълнение Сантиаго Годой, идващ от аржентинския Расинг Клуб.

На видео, озаглавено „Вашият кошмар идва…“, са показани ключови моменти от кариерата на 22-годишния нападател до този момент. Между тях се виждат хора от София, Пловдив, Варна и Разград, които се събуждат заради кошмари.

Видеото вижте ТУК

По този начин явно от старозагорския клуб искат да хвърлят ръкавицата към тимовете от тези градове, че новият нападател идва, за да бележи голове срещу тях.

Беройци започнаха сезона с успех в Благоевград и настроението в тима и сред феновете му е приповдигнато преди домакинския мач с Арда в Стара Загора.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.