ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое привлече бивш играч на Бока Хуниорс

0
Себастиан Вила
Снимка: Twitter, German Garsia Grova

В Берое правят всичко възможно да подсилят състава и да надграждат. Идеята на шефа Ернан Банато е да се използва всяка възможност да се привличат нови чужденци, които обаче задължително да превъзхождат с качества настоящите в тима. В последните часове заралии успяха да направят силен трансфер, като от новия играч се очаква да повиши отборната класа.

Берое привлече бившия нападател на Бока Хуниорс Себастиан Вила, който е свободен агент и днес ще бъде представен като ново попълнение в клуба под Аязмото. Договорът между колумбиеца и Берое ще е за две години, информира журналистът Пепе Сиера, съобщил първи и за трансфера на Браян Кордоба през лятото.

Крилото, смятан някога за суперталант, има впечатляващите 172 мача, 29 гола и 33 асистенции за Бока. Той е изиграл и 4 мача за националния отбор на Колумбия.

27-годишният флангови нападател е без отбор от тази година, когато се разделя с Бока, тъй като аржентинското правосъдие му дава условна присъда от 2 години и 1 месец за сексуално насилие. Независимо от правния си статут в Аржентина, Вила е сигурен за бъдещето си в Европа, където Берое ще бъде първия му клуб. По време на петте си месеца без футбол Себастиан е тренирал с петодивизионния испански Унион Депортиво Лансароте.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.