Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Берое очаква още трима нови

0
Николай Киров
Снимка: Сайт на Берое

Треньорът на Берое Николай Киров попиля своите играчи след нулевото равенство в контролния мач с Янтра. Играта ни нямаше нищо общо с тази по време на контролите в Турция. Имахме сериозен разговор на полувремето още. Не съм доволен по никакъв начин. Не съм доволен от отношението, не видяхме нищо от това, което тренираме. Трябва да има промяна на отношението, каза Киров.

Очакваме още двама нови футболисти. Къса група сме. Единият, мисля, че днес е кацнал. За другите двама се уточняват нещата с френски отбор и начина им на преотстъпване. Имаме двама, които са в процедура на изваждане на работни визи и най-вероятно няма да участват в първия мач с ЦСКА. Има и играчи, които по обективни причини няма да бъдат в състава за тази среща, допълни Киров.

Целта на отбора остава място в първите десет. Затова се борим. С равни точки сме за място в десетката със сериозен противник и програмата не е лека, но важното е, че имаме цел и не стоим на едно място. Гоним нещо по-напред в класирането. Дали ще се получи, първенството ще покаже. Младите момчета работят добре, работиха добре и в Турция. Те ще имат игрово време във втория отбор. Който се представя добре, ще се качва при нас, завърши Николай Киров.

Видяно 212 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.