ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое има нужда от промяна и от нов треньор

0
Киров
Колаж: lap.bg

Треньорът на Берое Николай Киров вместо да говори, че паузата в първенството идва навреме, за да им позволи до коригират някои неща, които не им харесват, по-добре да се замисли дали мястото му е в този клуб. Защото, заралии взеха само 2 точки от 18 възможни в шестте си пролетни мача дотук и по този показател са последни. Дори Хебър и Спартак Варна, които са зад тях, спечелиха повече точки през пролетта. Да не говорим за Пирин.

Освен всичко друго Берое е само на една точка от баража за оцеляване, а в неделя може да се окаже, че заема и мястото, което означава участие във въпросния двубой.

При такива показатели и когато говорим за отбор като Берое, който е с традиции и слава в родния футбол, както и с добро име, всеки специалист сам би си тръгнал, ако шефовете не го махнат. Така че Киров може да прояви морал и мъжество в този момент, тъй като досега той оставяше впечатление, че притежава тези добродетели, и е отговорен човек.

Очевидно е, че Берое има нужда от промяна и от нов треньор, докато не е станало късно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.