ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое и Спартак не решиха нищо в битката за оцеляване

0
берое спартак варна
Снимка: LAP.BG

Отборите на Берое и Спартак Варна завършиха наравно 1:1 в мач от 33-ти кръг на родната Първа лига. Срещата на ст. „Берое“ в Стара Загора предостави шанс и на двата тима да вземат съдбата си в свой ръце, но подялбата на точките ги остави в позиция, в която трябва да се надяват на другите отбори в долната шестица, за да избегнат изпадане.

Възпитаниците на Димитър Димитров-Херо откриха резултата в 20′ с гол на Евандро, а Серкан Юсеин изравни в края на първата част.

Така играчите на Николай Киров остават на 12-о място във временното класиране с 31 точки и се нуждаят от още една точка в оставащите им два мача, за да си подсигурят оставането в елитната ни група. „Соколите“ пък остават претендент номер 1 за изпадане в „Б“ група. Варненци са последни в класирането с 22 точки и ще трябва да спечелят последните си две срещи и да се надяват на благоприятни резултати за тях в мачовете на преките им конкуренти.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.