50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Берое и Пирин се самоубиха

0
Берое
Снимка: lap.bg

Отборите на Берое и Пирин се самоубиха, след като завършиха 1:1 в Стара Загора. Така, ако единият от двата тима загуби в последните си мачове, може да играе бараж за оцеляване. Те имат по 31 точки, а 14-ият Хебър е с 29. В последния кръг Хебър приема Берое, а Пирин – изпадналия Спартак.

Заралии поведоха в 31-вата минута с попадение на Васил Василев. Той шутира от границата на наказателното поле и след рикошет в крака на Раян Сенхаджи топката влетя в мрежата – 1:0 за Спартак.

В 9-ата минута на добавеното време пиринци се добраха до точката. Тогава Костадин Бенгюзов шутира от фаул и кълбото се отби от стената. От ВАР обаче изпратиха рефера Кристиян Колев да прегледа ситуацията заради игра с ръка на Сана Гомес.

Колев промени решението си и отсъди дузпа, а Сана побесня. В крайна сметка Даниил Кондраков бе точен от бялата точка и изравни резултата – 1:1.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.