ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бербатов сигнализира за поредна „прозрачна“ схема на БФС

0
Димитър Бербатов
LAP.bg

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му алармираха, че тихомълком действащия Изпълком на централата е изключил 41 клуба.

Новината дойде от Фейсбук страницата „Р-еволюцията е тук“, на която бе написано, че това е поредната „прозрачна“ практика на Борислав Михайлов и хората около него.

Според Бербатов и екипа му на Футболния съюз въобще не му пука за футболните клубове, а само за собствените интереси и затова се изключват клубове, без те дори да са известени за решението, точно както не бе ясно и кога БФС има Изпълком.

„Уважаеми клубове, докога ще продължава безпардонното управление с тайни схеми и страх? Докога ще им позволяваме да изнудват, плашат и манипулират, само, за да си стоят в Бояна? Да, само в Бояна, защото Михайлов по стадиони не може да го видите. На него му е важен само неговият стол и не би се спрял пред нищо – дори да се саморазправя с хора, които истински обичат футбола и живеят с него, на стадиона.

Всеки ден повече на власт на отдавна самозабравилите се отличници е с дългосрочни пагубни последствия за българския футбол!“, пишат още от Бербатов и неговия екип.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.