Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бербатов се изуми от абсурдността на съдебната система в България

0
Димитър Бербатов
Снимка: lap.bg

Димитър Бербатов изрази недоумението си от решението на Софийския градски съд (СГС) по делото за конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година.

Кандидадът за президент на БФС смята, че СГС не се е съобразил с практиките на най-висшата съдебна инстанция в България – Върховния касационен съд.

„Изумени сме от лекотата, с която се вземат решения на по-ниските инстанции в съдебната система в България, а именно – не се съобразяват с практиката на Върховния касационен съд.

Ето една от причините да имаме бавно правораздаване в България и едва ли не почти всички дела да достигат до последната инстанция„, сподели Бербатов във Фейсбук страницата „Р-Еволюцията е тук“.

Гледайте какво каза Бербатов във видеото:

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.