Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бербатов посъветва Юнайтед кой нападател да привлече

0
Димитър Бербатов
Димитър Бербатов с екипа на Манчестър Юнайтед.

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посъветва „червените дяволи“ да привлекат голмайстора на Наполи Виктор Осимен. Според Бербатов Осимен притежава всички качества, за да води атаката на отбора на Ерик тен Хаг.

„Виктор Осимен. Този човек е невероятен в момента. Той е млад, отличен е във въздуха, скоростта му е впечатляваща, а и головете, които бележи за Наполи, са изумителни. Ако Юнайтед ще взима такъв футболист, Осимен трябва да е преди останалите“, каза Бербатов.

В последните месеци се появиха информации, че Манчестър Юнайтед проявява интерес към Осимен. Наполи обаче е поставил много висока цена на нападателя, което може да се окаже препъникамък в преговорите между двете страни.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.