50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бербатов настоя за оставка на цялото ръководство на БФС

0
Димитър Бербатов
Снимка: lap.bg

Кандидадът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов настоя за оставка на цялото ръководство на БФС начело с Борислав Михайлов. Призивът му идва след двете загуби на националния отбор на старта на квалификациите за Евро 2024.

„Искаме оставката на ръководството на българския футболен съюз, а не на един човек. Ясно, че има хора, които имат качества, но ръководните фактори е видно, че взимат грешните решения. Резултатите са красноречиви и човек трябва да си каже, че ще отстъпи. Длъжни сме да подсетим, че е дошло време за такава оставка“, заяви Бербатов пред „Спортал“.

„Всеки трябва да понесе вината си – едни повече, други по-малко. Ако започнем от футболистите, всеки съм сигурен, че си прави оценка след мача. Те сами си поемат вината. Оттам следва треньорът. Всеки ще изрази мнение как е наредил състава, кой е повикал и кой не е повикал. Щом сме загубили и двата мача, той си носи отговорността. Негова е по-голяма вината.“

„Следват ръководните органи, които са поставили този треньор. Те правят това за пореден път – назначават треньор и след няколко мача започва обратната песен, че той не става. На всички хора вече им омръзва. След като толкова пъти си правил грешните избори, значи, че времето ти като ръководител е отминало“, добави още Бербатов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.