ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бербатов: В България има по-добри треньори от Кръстаич

0
Младен Кръстаич
Снимка: lap.bg

Димитър Бербатов, който е кандидат за президент на Българския футболен съюз, смята, че в България има достатъчно добри треньори, които могат да се справят по-добре от националния селекционер Младен Кръстаич.

Сърбинът стартира с две загуби в евроквалификациите, с което националният отбор на практика изгуби шансовете си за класиране на пореден голям форум.

„Мисля, че в България има достатъчно специалисти, които биха се справили не по-лошо от Младен Кръстаич. Да не казвам и по-добре“, заяви Бербатов пред „Спортал“.

„Не искам да обявявам имена, защото ще бъда нападнат, че лобирам за някого. При треньорите в България не се дава достатъчно шанс“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.