ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Белингам донесе луд обрат на Реал Мадрид срещу Барселона!

0
Джуд Белингам Реал Мадрид
Снимка: БТА

Реал Мадрид завоюва знаменит успех в първото Ел Класико за сезона в Ла Лига. „Кралете“ спечелиха с 2:1 като гост на Барселона след два гола на Джуд Белингам, донесли пълен обрат!

През първото полувреме възпитаниците на Шави Ернандес диктуваха темпото на терена и заслужено поведоха чрез Илкай Гюндоган. До 50-ата минута „блаугранас“ можеше и да удвои преднината си чрез опасните си положения. Дори каталунците удариха на два пъти гредите чрез Лопес и Мартинес.

След това обаче селекцията на Карло Анчелоти беше тотален хегемон на терена и с два безценни гола на Джуд Белингам, като вторият от тях падна дълбоко в добавеното време спечели Ел Класико.

Ако първо изравни с топовен шут от над 25 метра, който прониза мрежата на вратаря Тер Стеген. Камерите откриха на трибуните легендата Мик Джагър, който е голям фен на Барса, а в тази ситуация раегира с гримаса. Впоследствие мачът се успокои и въреше така до 91-ата минута, когато Даниел Карвахал центрира топката от крилото.

Лука Модрич се опита да я укроти, но вместо това се получи неволен пас за Белингам, който зад гърба на Иниго Мартинес препарира Тер Стеген за крайното 2:1.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.