50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Белгийци купуват голмайстора на Лудогорец

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Силните игри на Лудогорец и силните изяви на неговия ас в атака ще доведат до голям трансфер, от който разградския клуб ще е на огромна печалба. За това заслугата е на всички – ръководители, треньори и играчи, които за пореден път показаха, че клубът е запазена футболна марка.

Голмайсторът на Лудогорец е считан за сигурно попълнение на белгийския ФК Брюж, твърди местният сайт hln.be. Според медията именно шампионът на Белгия е фаворит за подписа на нападателя на „орлите“.

Бразилецът е успял да успял да впечатли участника в тазгодишното издание на Шампионска лига в двубоите на разградчани с Андерлехт от Лига на конференциите. Очаква се сделката между Лудогорец и Тиаго да стане факт още през юни, като сумата ще е една от рекордните за изходящ трансфер на Лудогорец.

Игор Тиаго е юноша на Крузейро, който продължава да държи 25 % от правата му. Лудогорец обаче е готов да извади 700 000 – 750 000 евро, за да си подсигури пълната собственост върху нападателя. Така Брюж би следвало да плати поне 4 милиона евро за правата на Тиаго.

До този момент през сезона Тиаго има 48 мача за Лудогорец във всички турнири, в които е вкарал 18 гола и е направил 11 асистенции. Напоследък Игор реализира няколко изключително ценни попадения за тима от Разград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.